Nyomtatás

Ünnep van. Év vége van, rövidek a napok, járvány van, fáradtak vagyunk…

És mégis a PeKe él és virul. A közel másfél év bizonyította, hogy egyesületünk élet- és fejlődőképes. Ezt igazolja az is, hogy az elmúlt időszakban a taglétszámunk több mint a duplájára emelkedett.

Most, a téli időszakban sem feledkezünk meg tagjainkról, szimpatizánsainkról. Rendszeres időközönként online programokkal jelentkezünk, melyekre mindenkit szívesen látunk.

Szóval tele vagyunk tervekkel, eltökéltséggel és munkakedvvel.

Tagjainkat arra kérjük, hogy népszerűsítsék egyesületünket. MEOESZ kártyát tőlünk is lehet venni, de a PeKe több ennél. Jó közösség, ahová érdemes tartozni. Szükségünk van viszont az anyagi biztonságra is. Jelenleg a tagdíjak jelentik a legnagyobb bevételi forrást. Nem csak kérünk, vagyis nem csak beszedjük a tagdíjat, de igyekszünk a szokásosnál jóval többet nyújtani tagjainknak. (Az egyesületi tagdíj - az infláció ellenére – 2022-ben is változatlanul 6000 Ft, de a MEOESZ kártya ára 4000 Ft-ra emelkedett.)

Ünnep van, év vége van, rövidek a napok, járvány van, fáradtak vagyunk, de...

... az ünnep, a szeretteinkkel való együttlét majd ismét feltölt minket. Újult erővel vághatunk neki a tél hátralévő részének, hiszen a napok hosszabbodnak már, és – ahogy édesanyám mondta mindig – „január, február, itt a nyár…!”

Addig is kellemes karácsonyi ünnepeket, boldog újévet kívánunk minden klubtagunknak, szimpatizánsunknak és a jóakaratú embereknek.

István