Nyomtatás

 

Kedves Kutyások!
 
Alig néhány nap és elérkezik az év azon időszaka, amelynek átvészelése sajnos sok kutyának és így kutyásnak is problémát okoz.
A szilveszteri tűzijátékozás/petárdázás kedvenceinknél máskor nem tapasztalt pánikreakciókat válthat ki, melyek megfelelő kezelése akár a kutyánk életét is megmentheti.
December 27-én este 18:00-tól egy kezdő és tapasztalt kutyásoknak is hasznos előadással készülünk, amelyben segítséget nyújtunk abban, hogy mivel tudjátok a kutyátoknak könnyebbé tenni ezt a néhány kritikus napot.
 
Emellett azzal is foglalkozunk, hogy mit tudtok tenni, ha mégis megtörtént a baj, és eltűnt a kedvencetek vagy ha Ti találtok egy kóborló/ijedt állatot.
Előadó: Kruzslicz Anita
( Rehabilitációs kutyakiképző, a Sherborne Kennel tenyésztője, a Pest megyei Kutyások Egyesülete “munka” szekciójának vezetője)
Az előadás a Pest megyei Kutyások Egyesülete tagjainak ingyenes, de megkérünk Benneteket, hogy jelezzétek a részvételi szándékotokat, akár email-ben, akár itt az eseménynél!
A külsős részvevőknek az előadás díja jelképesen 1000 Ft.
 
Fontos! Azoknak az újoncoknak, akik 2022-ben szeretnének tagjaink lenni, és ezt december 26-ig jelzik az Egyesületnek (és befizetik a tagsági díjat), az előadás szintén ingyenes!
Az előadás díját a Pest megyei Kutyások Egyesülete számlaszámára (12023132-01744877-00100005 ) kérjük átutalni legkésőbb december 26-án estig.
Kérjük, hogy a befizetés után írjatok egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a számlázáshoz szükséges adatokkal. (Név, cím) Köszönjük!
 
Az online előadáshoz szükséges zoom linket legkésőbb december 27-én reggel minden részvevőnek email-ben továbbítjuk.
 
Várunk Benneteket szeretettel!