Újabb online előadásra hívunk mindenkit, akit érdekel, hogyan értelmezhető az ultrahang készülék képernyőjén látható "legyező".

Előadó: Dr. Bölcskei Molnár Edit klinikus kisállat szakállatorvos

Már sokan érezhettük furcsa helyzetben magunkat, amikor az orvos válla felett bámultuk az ultrahang készülék képernyőjét, de nem igazán tudtuk, hogy mit is látunk rajta.
Előadónk elmondja és megmutatja majd az előadás során a legfontosabbakat. Ettől nyilván nem leszünk ultrahang diagnosztikai szakértők, de sok érdekes és fontos ismerettel lehetünk gazdagabbak.
Az előadás lebonyolításához a Zoom rendszerét használjuk ezúttal is. A részvétel a PeKe tagjai számára díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött, másoknak 1000 Ft. A részvételi díjat a PeKe Pest megyei Kutyások Egyesülete 12023132-01744877-00100005 számú számlájára kérjük átutalni 2022.01.07-ig. A közleményben kérjük feltüntetni, hogy "Előadás részvételi díj", valamit a résztvevő(k) nevét. A jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kérjük küldeni a fenti dátumig. A levél tartalmazza a jelentkező(k) nevét, valamint fizető résztvevő(k) esetén a lakcímét és email címét, hogy a számlát el tudjuk juttatni.
A csatlakozáshoz szükséges linket az előadás előtt email-ben juttatjuk el

Copyright (c) 2020 - Peke Pest megyei Kutyások Egyesülete

https://www.peke.hu