Ha kutyás egyesület, akkor klubvacsora… Szép hagyomány ez a kutyás világban. Egy klubvacsora jó alkalmat teremt a fehér asztal melletti együttlétre, a kötetlen beszélgetésre, az eredmények számbevételére, a közösség erősítésére.A PeKe folytatja a hagyományt, és idén is megrendezi egyesületi vacsoráját 2023. március 10-én, 18:00 órai kezdettel. Érkezés, regisztráció 17:30-tól.

A helyszín: Éden Lounge Étterem, 2112 Veresegyház, Találkozók útja 1. https://edenlounge.hu/ Az étterem egy tó partján helyezkedik el, így a természeti környezet és a szép panoráma adott. Parkolás az étterem előtt lehetséges, igénybevétele díjtalan. A hely könnyen megközelíthető autóval az M3-as autópálya felől (a szadai lehajtótól pár percre), vagy tömegközlekedéssel (Volán busszal, illetve vonattal Budapest Nyugati pályaudvarról). A megállók mindkét esetben néhány száz méterre találhatók.

Az est folyamán svédasztalos vacsora várja a résztvevőket. Lesz vegán és gluténmentes étel is. A vacsora ára 7000 Ft.
Az italokat mindenki maga rendelheti a helyi választékból.
Amit nem ígérünk: Chippendale fiúk, sztriptíztáncos hölgyek.
Amit ígérhetünk: kellemes társaság, jó beszélgetések, finom ételek.
Aki nem kíván késő este hazáig vezetni, az igénybe veheti a helyben lévő panzió szobáit a weboldalon meghirdetett árakon, előzetes foglalás mellett. https://edenlounge.hu/panzio/

Jelentkezni 2023.03.03-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet a létszám megjelölésével. A részvételi díjat a 11600006-30000006-12763615 számlára kérjük utalni. A közleményben kérjük megjelölni a résztvevőket.

A helyszínen lesz lehetőség az idei tagdíj befizetésére is.

És persze lesz tombola is, így ara kérünk, hogy az erre a célra felajánlható tárgyaidat ne hagyd otthon...!

Copyright (c) 2020 - Peke Pest megyei Kutyások Egyesülete

https://www.peke.hu