Kutyás klubunk, a Pest megyei Kutyások Egyesülete (PeKe)  – most már a MEOESZ tagszervezeteként és így az FCI égisze alatt működve – azt a célt tűzte ki maga elé, hogy kinológiai, kutyás „otthont” ad azon kutyások számára, akik valami újat, érdekeset, dinamikusat, demokratikusat keresnek, vagy nem találják a helyüket egyik korábban alakult klubban sem.

Várjuk tagjaink közé a kutyásokat NEM CSAK PEST MEGYÉBŐL, hanem az ország minden pontjáról és külföldről is. A tagság fajtához sincs kötve, klubunk helyi egyesületként működik (ez egy szervezeti kategória a MEOESZ-en belül). Számítunk a hobbi kutyásokra, hiszen nekik is szükségük van egy közösségre, ahol válaszokat kaphatnak kérdéseikre, tanácsot kérhetnek és adhatnak másoknak, és ahol együtt tölthetik a szabadidejüket hasonló érdeklődésű társaikkal. Várjuk a tapasztalt, „profi” kutyásokat is, hisz számukra is sok hasznos és érdekes szakmai programot, fórumot, érdekvédelmet, szolgáltatást kínál a klub.

Mit nyújtunk tagjainknak?

 • MEOESZ szövetségi kártya (ezzel lehet a MEOESZ és összes tagszervezete szolgáltatásait kedvezményes áron igénybe venni)
 • Tulajdonjog átírás
 • Együttműködés fajtagondozó szervezetekkel
 • A Covid ideje alatt online programok kéthetente: előadások, beszélgetések szakmai kérdésekről
 • Online kutyakiállítás
 • Online versenyek, pályázatok, kvízjátékok
 • Ha majd lehetséges lesz, találkozók, szakmai rendezvények, képzések és kiállítások önállóan és más szervezetekkel társulva
 • Demokratikus döntéshozatal és működés (tényleg és valójában)
 • Kibontakozás lehetősége a kutyás életben
 • Remek társaság és klubélet

 

Így látják egyesületünket, akik már tagok:

Magyar pásztorkutyásként, 10 éves szuka pulinkkal csatlakoztunk az Egyesülethez. Jó hangulatú, változatos témájú megbeszélések, barátságos szakmai vezetés jellemzi a közösség összejöveteleit. Az elkötelezett vezetés mellet kellemes kutyás-társak csoportja, csak ajánlani tudom!

Novotny Tibor

 

Hogy miért is jó PEKE tagnak lenni?

  • Mert nem egy szűk vezetés dönti el hogy mi a jó nekem, mint tagnak, hanem van egyeztetés a tagsággal.
  • Mert a rendszeres online előadások segítenek abban, hogy gyarapítsam a tudásomat.
  • Azért mert fiatal a csapat nagy része, de az idősebb korosztály is nyitott az újdonságokra. Ugyanakkor a fiatalok is nyitottak az idősebbek tanácsaira.

Stummer Máté

 

A PeKe választott tisztségviselőjeként (mint a munka és sportkutyás részleg vezetője) lehetőséget kaptam, hogy a show-kutyázás mellett egy másik oldalt is megismertessek az Egyesület tagjaival. Örömmel tapasztalom, hogy a Csapatból egyre többen fordítanak figyelmet a kutyájuk megfelelő oktatására, nevelésére és a velük való aktív időtöltésre, amelyet – úgy gondolom – az online óráinkkal, szakmai cikkeinkkel és  különböző „kihívásainkkal” is elősegítettünk.

Kruzslicz Anita

 

Néhány hónapja a Pest megyei Kutyások Egyesülete (PeKe) által szervezett online programok és rendszeres előadások fontos részét képezik mindennapjaimnak, tartalmassá teszik kutyás életemet. Örülök, hogy egy ilyen közösség részese lehetek és várom már nagyon, hogy Miskolcról személyesen is ellátogathassak a változatos kutyás rendezvényekre.

Demeter Péter

 

Az egyesületi tagságra jelentkezni a mellékelt belépési nyilatkozat kitöltésével és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre való visszaküldésével lehet, a tagsági díj egyidejű befizetése mellett. Ez utóbbi mértéke 8.000.- Ft, MEOESZ kártyával együtt 14.000.- Ft, melyet az egyesület 12023132-01744877-00100005 számú számlájára kérünk küldeni.

 

Bízva abban, hogy mielőbb tagjaink között tudhatunk, kutyás üdvözlettel:

 

Farkas Márta Barbara alelnök

Székely István elnök

valamint az egyesület választott tisztségviselői és tagjai

Copyright (c) 2020 - Peke Pest megyei Kutyások Egyesülete

https://www.peke.hu